Hungary HUN  

rss

  • rss
Hírek -
10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK

2017.10.02 - 

12 városban több mint kétezer-ötszázan vettek részt az Amway jótékonysági eseményén.

Október 1-jén újra jótékonysági sétát szervezett az Amway országszerte 12 helyszínen. A „10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” program célja az volt, hogy a résztvevők 10 000 lépéssel és jelképes, 500 forintos adománnyal segítsék beteg gyermekek gyógyulását. A séta ismét rekorddal zárult: október első vasárnapján országszerte 2690-en gyalogoltak a jó ügyért. A részvételi díjakból befolyt összeget az Amway megduplázta, így összesen 3 millió Ft gyűlt össze a gyermekkórházak és gyermekalapítványok javára.

Az Amway Hungária immár harmadik alkalommal idén is megszervezte „10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” országos jótékonysági akcióját október 1-jén. A résztvevők egy 5 kilométeres, frissítő sétával és jelképes részvételi díjjal, 500 forinttal támogathatták hazai gyermekkórházak és gyermekalapítványok gyógyító munkáját, de lehetőség volt további adományok befizetésére is. A részvételi díjak összegét az Amway megduplázta, ezzel is segítve a kis betegek mihamarabbi felépülését.

Az országos akcióban 12 város, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Gyöngyös, Mohács, Nyíregyháza, Szeged, Szolnok, Tatabánya, Vác, Zalaegerszeg és Zirc vett részt. A közel 5 kilométeres távot 2690-en, köztük az Amway munkatársai és üzleti vállalkozói gyalogolták le országszerte. A sétán befolyt adományok és az Amway támogatásából összesen 3 millió forint gyűlt össze a beteg gyermekek javára, melyből többek között a gyógyításukhoz szükséges új, korszerű eszközök megvásárlására nyílik lehetőség.

„Évente többször szervezünk jótékonysági akciókat a beteg gyermekek gyógyításáért. Nyáron kerékpározással, ősszel pedig gyaloglással segítjük a gyermekkórházak nélkülözhetetlen munkáját. Büszkék vagyunk arra, hogy az idei séta a résztvevők számát és támogatás összegét tekintve újra rekordot döntött: reméljük, jövőre még többen csatlakoznak hozzánk” – mondta el Törőcsik Dalma, az Amway Hungária vállalati kapcsolatokért felelős vezetője.

A „10.000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” akcióban részt vevő városok és a támogatott intézmények, szervezetek:

1. Budapest – Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinika
2. Debrecen – Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
3. Dunaújváros – Szent Pantaleon Kórház – Az Emberek Egészségéért Alapítvány
4. Gyöngyös – Bugát Pál Kórház Gyermekosztálya
5. Mohács – Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete
6. Nyíregyház – Down Egyesület
7. Szeged – SZTE Gyermekgyógyászati Klinika Reménysugár Alapítvány
8. Szolnok – Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház Gyermekosztálya
9. Vác – Jávorszky Ödön Kórház Gyermekosztálya
10. Zalaegerszeg – Zala Megyei Szent Rafael Kórház Gyermekosztálya
11. Zirc – Veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Gyermekosztálya
12. Tatbánya – Szent Borbála Kórház Gyermekosztálya

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia