Hungary HUN  

rss

  • rss
Image Gallery

10 000 lépés séta

JÓTÉKONYSÁGI SÉTA REKORD: 2,5 MILLIÓ A BETEG GYERMEKEKNEK

9 városban, több mint kétezren vettek részt az Amway országos akciójában

Budapest, 2016. szeptember 5. – 10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK: szeptember 4-én újra jótékonysági sétát szervezett az Amway országszerte 9 helyszínen. Az akció célja az volt, hogy a résztvevõk 10 000 lépéssel és jelképes, 500 forintos adománnyal segítsék beteg gyermekek gyógyulását. A vasárnapi napsütésben országszerte 2300-an gyalogoltak a jó ügyért. A befolyt összeget az Amway megduplázta, így összesen 2,5 millió Ft gyûlt össze a gyermekkórházak javára.

Már egy félórás, lendületes sétával is sokat tehetünk egészségünkért és jó közérzetünkért. Még könnyebb útra kelni, ha tudjuk, hogy ezzel beteg kisgyermekeknek is segíthetünk. A tavalyi elsõ, sikeres program után az Amway Hungária idén is megszervezte „10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” országos jótékonysági akcióját szeptember 4-én. A résztvevõk egy kb. 5 kilométeres, frissítõ sétával és jelképes részvételi díjjal, 500 forinttal támogathatták hazai gyermekkórházak és gyermekalapítványok nélkülözhetetlen munkáját. A befizetett adományok összegét az Amway megduplázta, ezzel is segítve a kis betegek mihamarabbi felépülését.

Az országos akcióban 9 város, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok, Szeged, Vác és Zalaegerszeg vett részt. A közel 5 kilométeres távot 2300-an, köztük az Amway munkatársai és üzleti vállalkozói gyalogolták le országszerte, ezzel 20 milliónál is több lépést tettek meg. A sétán befolyt adományok és az Amway támogatásából összesen 2 500 000 forint gyûlt össze a beteg gyermekek javára, melybõl többek között a gyógyításukhoz szükséges új, korszerû eszközök megvásárlására nyílik lehetõség.

„Az Amway kiemelt figyelmet fordít világszerte, így Magyarországon is a gyermekek támogatására. Amellett, hogy jótékonysági programjainkkal a sport, az egészséges életmód fontosságára hívjuk fel a figyelmet, szeretnénk minden lehetséges eszközzel beteg kisgyermekek gyógyulását segíteni. Az idei séta a résztvevõk számát és támogatás összegét tekintve is rekordot döntött: nem kérdés, hogy jövõre is folytatni fogjuk” – mondta el Törõcsik Dalma, az Amway Hungária vállalati kapcsolatokért felelõs vezetõje.

A „10.000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” akcióban részt vevõ városok és támogatott intézmények, szervezetek:

Város

Támogatott intézmény/szervezet

Budapest

Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinika

Debrecen

Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Dunaújváros

Szent Pantaleon Kórház

Nyíregyháza

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Kérlek segíts Alapítványa

Pécs

Dóri Ház

Szeged

SZTE Szent-Györgyi Albert Gyermekklinika

Szolnok

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház
Csecsemõ- és Gyermekosztálya

8.

Vác

Jávorszky Ödön Kórház

9.

Zalaegerszeg

Zala Megyei Szent Rafael Kórház

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia