Hungary HUN  

rss

  • rss
Home, Sajtóközlemények - Szépség Home Szépség
ARTISTRY™ essentials Többszörös védelmű ápolókrém SPF 30

2018.08.09 - 

A GYÖNYÖRŰ BŐR ITT KEZDŐDIK!

Teljes körű gondoskodás az ARTISTRY essentials ápolókrémmel

Bármelyik bőrtípushoz is tartozunk, a napvédelemre mindig figyelnünk kell. Nem árt az óvatosság, hiszen a bőröregedés látható jeleinek 80%-át az UV sugárzás okozza, mely az évek alatt éri bőrünket. A könnyű és olajmentes essentials by ARTISTRY™ Többszörös védelmű ápolókrém természetes növényi összetevőkkel és SPF 30 védelemmel gondoskodik a mindig hidratált és gyönyörű bőrről. Ideális társ a nyaraláshoz is!

Könnyed, mégis teljes körű védelem az ARTISTRY-től: megérkezett az essentials by ARTISTY család legújabb tagja. A Többszörös védelmű ápolókrém SPF 30 igazi jolly joker a neszesszerünkben: egész napon át hidratál és hatékonyan óvja bőrünket a nap káros sugaraitól.

Ez a nappali krém az UVB/UVA-védelem széles skáláját kínálja SPF 30 összetevőjével. A cinkoxid természetes, ásványi anyag-alapú védőréteget képez az UV-sugarakkal és a LED-kijelzők, például a mobiltelefonok, táblagépek és laptopok kék fényével szemben. Növényi összetevői, a tápláló kókusztej, az afrikai görögdinnye és a NUTRILITE™ acerola cseresznye-kivonat a szabad gyökökkel és más szennyező anyagokkal szemben védi bőrünket.

 

Kíméletes összetevőinek köszönhetően minden bőrtípushoz használható, beleértve az érzékeny bőrt is. De nagyszerű megoldást jelent a zsíros bőr számára is, hiszen nem tömíti el a pórusokat plusz faggyúval, ezért nem vezet aknék kialakulásához és nem súlyosbítja azokat.

Friss, kényelmes érzést ad a bőr lélegzőképességének csökkentése nélkül, alkalmazása után pedig nem marad vissza semmilyen krémösszetevő vagy fehéres elszíneződés.

 

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia