Hungary HUN  

rss

 • rss
Home, Sajtóközlemények - Szépség Home Szépség
ARTISTRY Modern Icon kollekció

2017.02.23 - 

Ragyogó színekkel érkezik a tavasz

Csillogó pasztellek, játékos elegancia az ARTISTRY új, Modern Icon kollekciójában

 Budapest, 2017. január 26. – A tavasz a megújulásról, a változásról szól: az ARTISTRY új tavaszi sminkkollekciójával ragyogva léphetünk át az új szezonba. A Modern Icon limitált kollekció finom pasztellekkel és egy leheletnyi csillogással teszi különlegessé tavaszi sminkünket, emellett profi segítséget nyújt a természetes, mégis tökéletes szemöldök kialakításához is.

Az ARTISTRY Modern Icon kollekció hat újdonságával könnyedén elkészíthetjük friss tavaszi sminkünket. A kollekció két gyönyörű szájfényt, egy folyékony highlightert, két ragyogó szemhéjport és egy szemöldökformázó szettet tartalmaz. A mesés árnyalatok, finom textúrák és könnyen használható termékek segítségével egyszerűen varázsolhatjuk romantikussá és mégis karakteressé megjelenésünket.

ROMANTIKA ÉS CSILLOGÁS EGY LÉPÉSBEN

Játsszunk bátran a színekkel: a Modern Icon kollekció finom árnyalataival számtalan kombinációt kipróbálhatunk!

 • Egy csepp csillogás az ajkakra: az Artisry Signature Color Szájfény különleges gél formulája csodás árnyalatot és fényt ad az ajkaknak, miközben ápoló összetevőivel gondoskodik a kellő hidratáltságról is.
 • Extra ragyogás az arcnak: az Artistry Signature Color™ folyékony highlighter segítségével még sugárzóbbá tehetjük bőrünket. Ez a speciális formula önmagában, vagy alapozóval elkeverve is használható. Ha a strobing technikát választjuk, a highlightert használjuk az arc legfényesebb pontjain: az arccsonton, az orrnyergen, a szemöldökcsont alatt, a szemzugban és az ajkak fölött.
 • Akár önmagában, akár más szemhéjfestékkel együtt használjuk, tekintetünket még ragyogóbbá varázsolhatjuk az Artistry Signature Color Szemhéjpor Duóval. A mesés árnyalatú, fényvisszaverő porlasztott gyöngyök keveréke egyszerre emeli ki és ad extra fényt szemünknek.
 • Az egyedülálló Artistry Signature Color™ Szemöldök szettben mindent megtalálunk, amire a hangsúlyos és tökéletes szemöldök kialakításához szükség lehet akár otthon, akár útközben. A szett két szemöldökport, egy waxot, egy szemöldökcsipeszt, egy ferdén vágott ecsetet és egy szemöldökformázó kefét tartalmaz.

„Karakteres stílus és az extra csillogás: az új szezon meghatározó trendjei” – emelte ki Rick DiCecca, az Artistry sminkmestere. „A kollekció vibráló, fényes árnyalataival egy igazán üde, friss megjelenést érhetünk el a hétköznapokban is”– tette hozzá.

ARTISTRY™ MODERN ICON KOLLEKCIÓ – 2017 TAVASZ

Artistry Signature Color™ Szájfény

 • Soft Rose és Fuchsia: extra csillogás a rúzsok krémességével és fedésével

 

Artistry Signature Color™ Folyékony Highlighter

 • Pink: fénylő, krémes formula és 3D gyöngyök harmonikus keveréke

 

Artistry Signature Color™ Szemhéjpor Duo

Porlasztott gyöngyök fényvisszaverő keveréke extra fényes, könnyű porban

 • So Chic: Dreamy Pink és Crystal Blue árnyalatok
 • Subtle Chic: Golden Pearl és Gleaming Peach árnyalatok

Artistry Signature Color™ Szemöldök szett

 • Szemöldökpor – Taupe és Espresso árnyalat
 • Szemöldök wax
 • Szemöldökformázó szett: szemöldökcsipesz, ferdén vágott ecset és szemöldökformázó kefe.

Az Amway-ről

A családi tulajdonú Amway™ a világ egyik vezető fogyasztási cikkeket gyártó és forgalmazó vállalata, kínálatában több mint 400 csúcsminőségű szépségápolási, wellness és háztartási termék található, melyek kizárólag független termékforgalmazókon keresztül érhetők el a fogyasztók számára. Az 1959-ben az egyesült államokbeli Adában alapított vállalat több mint 100 országban és területen működik, 2014-es éves árbevétele elérte a 10,8 milliárd dollárt. Az Amway legnépszerűbb márkái a NUTRILITE™ vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők, az Artistry™ bőrápolók és színes kozmetikumok, valamint az eSpring™ víztisztító rendszerek.

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia