Hungary HUN  

rss

  • rss
Image Gallery

ARTISTRY Supreme LX – Aranyló luxus a bőrnek

Pörgess vissza 15 évet az ARTISTRY-vel!

Budapest, 2017. október 24. – Idővel bőrünk veszít rugalmasságából, a stressz, a kevés alvás és a környezeti hatások pedig felerősítik az öregedés folyamatát. Az ARTISTRY legújabb felfedezésével most akár 15 évvel is visszatekerheted az idő kerekét! Az áttörést jelentő technológia fokozza a bőr vitalitását és 68-szorosára növeli a bőr energiaindexét. Az ARTISTRY Supreme LX termékcsaládjával végre megérkezett a luxus krémek új generációja: 24 karátos arannyal és természetes hatóanyagokkal kelti új életre bőröd!
Felborult bioritmus
A fiatalos megjelenés most kényeztető luxussal párosul! Az ARTISTRY Supreme LX krémekkel szinkronba hozhatod bőröd bioritmusát és felveheted a harcot az öregedés jeleivel szemben. Bőrünk természetes ritmusa, hogy amíg nappal folyamatosan védi magát a környezeti hatásoktól és stressztől, éjjel regenerálódik és hidratálja magát. A fiatalos bőrben ezek a ritmusok tökéletesen szinkronban vannak, így segítik a regenerálódást. Ám a kevés alvás, a rohanó életünk, a sok utazás, a stressz, a környezet és az UV káros hatásai felborítják ezt a rendszert. Bőrünk nem képes regenerálódni és kiesik a megszokott ritmusából, ez pedig hatással van a ráncok megjelenésére és a bőr megereszkedésére is. A legújabb bőrsejt kutatás közvetlenül kapcsolja az öregedést a bőr természetes 24 órás bioritmusához és a bőr energiaszintjéhez is. Az ARTISTRY™ tudósai felfedezték, hogyan lehet újraszinkronizálni a bőrünket.

ARTISTRY Supreme LX regeneráló krém és szemkörnyékápoló

Az innovatív technológián alapuló ARTISTRY Supreme LX krémek különleges összetevőkkel segítenek újraírni bőröd bioritmusát. Puhábbá, feszesebbé, ragyogóbbá teszik arcod, csökkentik a finom ráncokat és energiával töltik fel. A Gardinia Grandiflora virág szárának sejtjei nem öregszenek: az ARTISTRY tudósai ebből készítettek hatékony kivonatot, mely segít bőröd ritmusának visszaállításában.
A CellEffect24 hatóanyag-együttes felerősíti a Gardenia szárának sejtjéből nyert kivonat hatását. Exkluzív formulája kiemelkedően hatékony összetevőkön alapul. A 24 karátos arany serkenti a bőrsejtek újratermelődését, és enyhe diffúziós hatásával fokozza a bőr fiatalos megjelenését. A kardiolipin és az L-karnozin energetizál, az acerola cseresznye pedig olyan antioxidáns, mely a környezeti hatásoktól óvja meg bőröd. A spenótlevél az éjszakai regenerálódást támogatja, a Rhodiola Complex az újraszinkronizálásban segít bőrödnek. A gyönyörű luxuscsomagolásban érkező ARTISTRY Supreme LX öregedésgátló krém és szemkörnyékápoló növényi összetevőit organikus farmokon termelik.

Bizonyított hatás, akár pár nap alatt:
3 nap: Mindössze 3 nap alatt fiatalosabbá, feszesebbé és ragyogóbbá válik a bőr, láthatóan kisimulnak a ráncok.
2 hét: Számottevően csökkennek a ráncok, a szem alatti táskásság és a bőr megereszkedettsége. Bőröd feszes és simább lesz, mint évek óta bármikor.
4 hét: Láthatóan javulnak a szemek körüli, sötét karikák és a mély ráncok megjelenése is csökken. A bőr megemelkedik.
8 hét: A rugalmasság növekedésével a bőr sokkal feszesebb lesz.
A Supreme LX krémek csökkentik az öregedés összes látható jelét és segítenek megelőzni a bőr öregedésének későbbi jeleit is.

Így használd:
1. Tisztítás és tonizálás után vidd fel az ARTISTRY SUPREME LX Regeneráló krémet arcodra és a nyak környékére, az erre a célra kifejlesztett spatulával.
2. Felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal dörzsöld a krémet gyengéden a bőrödbe.
3. A szemkörnyékápolót a teljes szemkörnyéken használd: a szem feletti és alatti területen is.
4. Gyengéden, 360 fokos körkörös mozdulatokkal, a szemkörnyék belső részétől kifelé haladva vidd fel a krémet.
5. Az ARTISTRY SUPREME LX Regeneráló krémet és szemkörnyékápolót is naponta kétszer – reggel és este – használd, beillesztve a napi bőrápolási rutinba.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia