Hungary HUN  

rss

  • rss
Image Gallery

B mint boldogság!

Egyedülálló kétfázisú B-vitamin a NUTRILITE-tól

Budapest, 2017. február 9. – Épp hogy kilábalunk a téli álomból, máris úrrá lesz rajtunk a tavaszi fáradtság. A hétköznapok sűrűjében sokszor úgy érezzük: délutánra minden energiánk elszáll, és hiába iszunk kávét, szinte alig tudjuk tartani a tempót. Kezdjük kirobbanó formában a tavaszt! A NUTRILITE™ újdonsága, a kétfázisú B-vitamin Plus étrend-kiegészítő tabletta egész napon át tartó lendületet ad.

Nem mindig könnyű tartani az egészséges, vitamindús étrendet, ám a gyümölcsökben, zöldségekben megtalálható létfontosságú tápanyagokra minden nap szükségünk van. A világ vezető vitamin- és étrend-kiegészítő márkája*, a NUTRILITE™ szakemberei több mint 80 éve dolgoznak azon, hogy életmódtól függetlenül mindenki hozzájusson a számára nélkülözhetetlen tápanyagokhoz. A NUTRILITE™ széles kínálata most egy egyedülálló, kétfázisú B-vitamin készítménnyel bővül, amely nyolc órán keresztül látja el szervezetünket a szükséges energiával.

B happy!

A vízben oldódó B-vitaminokat szervezetünk csak korlátozottan képes hosszú távon raktározni, emiatt az étkezéssel azokat folyamatosan pótolni kell. A B-vitamin hatékonysága nagymértékben függ az adagolástól is, hiszen a béltraktus telítődő szakaszában szívódik fel.

A NUTRILITE™ egyedülálló újdonsága, a B-vitamin Plus tabletta az azonnali és elnyújtott B-vitamin felszabadulást biztosító technológiák ötvözetét kínálja, ezzel támogatva az optimális B-vitamin felszívódást. A készítmény NUTRICERT™ tanúsítvánnyal rendelkező vízi farmokon termesztett spirulinát (növényi tápanyagokban gazdag, kékeszöld mikroalga), valamint nyolcféle B-vitamint tartalmaz, amelyek létfontosságú szerepet játszanak a fáradékonyság leküzdésében és anyagcserénk normál energiatermelő működésében.

A NUTRILITE™ B-vitamin Plus az alábbi 8 vitamin tartalmazza:

1. tiamin (B1),

2. riboflavin (B2),

3. niacin (B3),

4. pantoténsav (B5),

5. piridoxin (B6),

6. biotin (B7),

7. folsav (B9),

8. kobalamin (B12)

A kétrétegű tablettából kétféle B-vitamin azonnal bekerül a szervezetbe, majd hat további B-vitamin lassan és fokozatosan szabadul fel, így a termék nyolc órán keresztül biztosítja számunkra a szükséges energiát. A B-vitamin Plus mesterséges színezéket, édesítőszereket vagy tartósítószereket nem tartalmaz.

Kiknek javasolt a fogyasztása?

Azoknak az elfoglalt, aktív felnőtteknek, akik törődnek az egészségükkel, étrendjük azonban nem mindig tartalmazza a szükséges tápanyagokat, és nem szeretnének naponta több tablettát bevenni. Egy egészséges reggeli NUTRILITE™ B-vitamin Plus tablettával kiegészítve tökéletes indítása a napnak.

Ajánlott fogyasztói ár: 5 300 Ft

Néhány szó a NUTRILITE-ról

A több mint 80 éves tudományos és kutatási háttérrel rendelkező NUTRILITE™ a világ első számú vitamin- és étrend-kiegészítő márkája, amely évente több mint 11,6 milliárd terméket értékesít világszerte. A NUTRILITE™ csapata a „magtól a késztermékig” filozófiát követi, amely tökéletes harmóniában egyesíti a természetet a tudománnyal. A több mint 200 tudósból, kutatóból és oktatóból álló szakmai csapattal a vállalat az egyik legnagyobb tudományos szakemberháttérrel rendelkezik az egész iparágban. A NUTRILITE az egyetlen étrend-kiegészítő márka, amely saját, bizonyítottan organikus farmján termeli, szüreteli és dolgozza is fel a növényeket. A márka több mint 6400 hektárnyi organikus farmmal rendelkezik Amerikában, Mexikóban és Brazíliában, ahol a növények termesztése és szüretelése is a természetesség jegyében és a fenntarthatósági alapelvek betartásával történik.

 

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia