Hungary HUN  

rss

  • rss
Image Gallery

Bikini body ősszel is!

Őrizd meg a tökéletes alakot a NUTRILITE-val!

Ugyan vége a nyárnak, de ez nem azt jelenti, hogy legjobb formánkat is el kell engedni! A cél: érezd jól magad a bőrödben és legyél magabiztos egész évben! Mi kell hozzá? Egy kis mozgás és a NUTRILITE Weight Controller por, ami segít, hogy kordában és formában tartsd magad. Hosszabbítsuk meg a nyarat! Nyári formánk egész évben kitarthat!
Ahhoz, hogy ne küzdjünk minden évben a jojo effektus okozta plusz kilókkal, érdemes ősszel és télen is vigyáznunk alakunkra. A rendszeres mozgás mellett az étkezésre is nagy figyelmet kell fordítani. A diétába és a folyamatos önkontrollba senki sem szeretne beleőrülni, így érdemes hosszantartó megoldásokat keresnünk. A természetes összetevőket tartalmazó NUTRILITE Weight Controller segít az étkezések mennyiségének korlátozásában, anélkül, hogy éhségérzetünk lenne, megőrizve legjobb formánkat. A kínai gyógyászatban már régóta ismert glükomannán most a súlyproblémák megoldásában segít.
Hogyan működik?
A Weight Controller titka fő összetevőjében rejlik. A glükomannán kivonat magához vonzza a vizet, és a gyomorban géllé alakul. Ez a gél a gyomorfalnak nyomódva a jóllakottság érzését kelti.

NUTRILITE Weight Controller

A glükomannánt (konjac gyökér) és fekete bodzát tartalmazó étrend-kiegészítő segít az adagok korlátozásában, anélkül, hogy folyamatosan éheznél! Nem tartalmaz mesterséges színezéket, édesítőszert, aromát és tartósítószert sem. A glükomannán gondoskodik a teltségérzetről, a bodza pedig ízt és gyönyörű lila színt ad a Weight Controllernek. Praktikus csomagolásának köszönhetően bárhova magaddal viheted, még a kistáskádban is elfér! A por a NutriCert™ által tanúsított, fenntartható farmokról származó összetevőkből készül.

Így használd!
A NUTRILITE Weight Controller fogyasztása napi 3 alkalommal javasolt. Keverd el a port 2,5 dl vízben vagy gyümölcslében és igyál egy adagot minden főétkezés előtt 30 perccel. Az ital színe változik attól függően, hogy mivel fogyasztod.

A NUTRILITE Weight Controller tökéletes a bodykey by NUTRILITE követőinek, és más NUTRILITE testsúlykontroll-termékekkel is kombinálható.
Ajánlott fogyasztói ára: 5 500 Ft (1 csomag 30 db 2,5 g-os tasakot tartalmaz)

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia