Hungary HUN  

rss

  • rss
Home, Sajtóközlemények - Szépség Home Szépség
BŐRFIATALÍTÁS MESTERFOKON

2017.09.12 - 

Az örök fiatalságra nem várhatunk, de sokat tehetünk az egészségtől sugárzó, fiatalos külsőért. A kor előrehaladtával bőrünk veszít rugalmasságából, de a megfelelő eszközökkel késleltethetjük az öregedés folyamatát. Mit tegyünk? A helyes táplálkozás és a rendszeres mozgás mellett figyeljünk a megfelelő hidratálásra, a napi rutin betartására és az extra ápolásra is. Az ARTISTRY új maszkjával átprogramozhatjuk bőrünk jövőjét!

ARTISTRY YOUTH XTEND Átprogramozó maszk

Az ergonomikus kialakítású, két részből álló maszkkal bőröd fiatalabb és rugalmasabb lesz. A maszk 3 különleges hatóanyaggal veszi fel a harcot az öregedés látható jeleivel szemben. A Lifesirt kivonat serkenti a bőr természetes fehérjetermelését, a bőrsejtek élettartamának meghosszabbításával lassítja az öregedést. Az ARTISTRY Micro-X6 peptid fokozza a kollagén termelését, az afrikai majomkenyérfa gyümölcsének kivonata pedig segít a bőr állapotának javításában: nyugtatja, fiatalítja és táplálja bőröd. A kétrészes kialakítással a tápanyagok még jobban fel tudnak szívódni bőrödbe.

3 rutin a fiatalos bőrért
1) Mosd le az arcod reggel és este tonikkal, majd hidratálj minden nap.
2) Hetente kétszer radírozd le a bőröd, hogy ezzel is eltávolítsd az elhalt hámsejteket. A radírozás abban is segít, hogy jobban beszívódjon majd a tápanyag a bőrödbe.
3) Használd az Amway újraprogramozó maszkját heti egyszer, hogy lassítsd az öregedést. A maszkkal látható eredményt érhetsz el! Feszesebb, ragyogóbb és hidratáltabb lesz a bőröd!

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia