Hungary HUN  

rss

  • rss
Image Gallery

GLISTER gyermek fogkrém és fogkefe

ÍGY VEDD RÁ A GYERKŐCÖT A FOGMOSÁSRA!

A legtöbb családban nem könnyű rászoktatni a gyerekeket a rendszeres fogmosásra. Ahhoz, hogy ne kényszer, hanem jókedvű, esti rutin legyen, érdemes pár trükköt bevetni. Mi kell hozzá? Egy színes fogkefe, egy jó ízű fogkrém és egy kis varázslat. A GLISTER újdonságaival gyerekjáték lesz az esti fogmosás!

A legtöbbször a gyerekek nem szeretik csinálni azokat a dolgokat, amiket „KELL”. Szerencsére vannak eszközök a felnőttek kezében ahhoz, hogy a fogmosás ne ebbe a kategóriába tartozzon. Fontos, hogy olyan hangulatot teremtsünk, amitől a kicsi kedvet kaphat a fogmosáshoz. Jó lehet erre egy képzeletbeli barát vagy egy plüssfigura, akinek segítségével megmutathatjuk, milyen jó fogat mosni. Az Amway erre egy mosolygós, fehér fogú pandát és vidám, új termékeket hívott segítségül.

Érdemes a fogmanók és a barátságos pandák világában költeni egy mesét, egy mondókát, amit minden fogmosásnál együtt elmondhatunk, de sokat segíthet egy dalocska is, ami szintén játékossá teszi ezt a mindennapos rutint. Még ha tejfogakról is van szó, fontos, hogy egészen kicsi kortól ápoljuk őket. A pozitív kommunikáció, a játékos ötletek megerősítik a gyerek jó érzését a fogmosással kapcsolatban.

GLISTER Kids fogkrém

A panda tappancsok egészen a GLISTER új fogkréméig vezetnek. Ezzel az eper ízű, fluorid tartalmú fogkrémmel könnyedén rávehetjük az apróságokat a mindennapos fogmosásra. Biztonságosan és gyöngéden tisztítja és ápolja a fejlődésben lévő fogakat és a fogínyt, miközben védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen is. Cukormentes és kifejezetten a két éves kor feletti gyermekek igényei szerint készült.

GLISTER Kids fogkefe

Ezek a vidám, színes GLISTER Kids fogkefék még a nehezen elérhető hátsó fogakat is bizonyítottan hatékonyan tisztítják, puha sörtéi pedig megóvják az érzékeny fogínyt. A lekerekített sörték és a kényelmes, kézbe illő nyél jól idomul a gyermekek kis kezéhez és szájához, ami megkönnyíti a fogkefe használatát. Élvezetessé teszik a fogmosást, segítenek megelőzni a fogszuvasodást és a fogínybetegségek kialakulását. A fogkefék BPA és PVC mentes műanyagból készültek.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia