Hungary HUN  

rss

  • rss
Image Gallery

Megérkezett a Metallic Luxe kollekció

Vagány őszi smink az ARTISTRY-tõl

Futurisztikus hangulat, fényes textúrák, merész színek és egy csipetnyi glamúr: a fémes hatású, drámai smink az új szezon meghatározó trendje. Az új ARTISTRY Metallic Luxe sminkkollekcióval és SATINIQUE Hajolaj szérummal a kifutók világát idézhetjük meg a mindennapokban is.

Õsszel a sminkünk is frissítésért kiált! Érdemes kihasználni az évszak adta lehetõségeket: a falevelek színpompás árnyalatai visszaköszönhetnek a szemhéjunkon, de akár a pirosítónk vagy a rúzsunk segítségével is. Az ARTISTRY sminkmesterei is a földszínekhez nyúltak tervezésekor, amelyet metálos csillogással tettek még izgalmasabbá.

Az új prémium kollekció darabjai egytõl-egyig a luxus érzését csempészik a sminktáskánkba, melyet a nemzetközi kifutók csillogása inspirált. A multifunkciós ARTISTRY 3D arcpúder 6 különbözõ árnyalatból áll (világos, közepesen sötét és sötét), melyeket egyenként, vagy akár összekeverve is használhatunk. A púder könnyen eldolgozható és leheletkönnyû, de mégis egész napon át tart. Az eredmény pedig gyönyörû, természetes csillogás, mely nélkülözhetetlen a metálos sminkhez. Tökéletes highlighter az arccsont kiemelésére, de ragyogóbbá varázsolhatjuk vele akár a dekoltázsunkat is.

A földöntúli ragyogás a szemhéjakon tud érvényesülni igazán. A különlegesen tartós formulájú ARTISTRY Luxe Metallic Szemhéjpúder Trio három metálosan csillogó árnyalata kiemeli a szemeket. A különleges krémes festék rendkívül jól pigmentált, felvitelkor púderessé válik, így könnyen eldolgozható mindhárom szín, ráadásul speciális formulájának köszönhetõen 24 órán át tartós marad. A szemhéjpúdereket külön-külön, de akár együtt is használhatjuk: a Platinum árnyalatot vigyük fel a belsõ szemzugba, a szemhéj belsõ felét az Amethyst külsõ részét az Emerald fantázianevû színnel árnyaljuk, majd egy ecsettel mossuk össze õket.

A pontot az i-re az ARTISTRY SIGNATURE COLOR Hosszantartó Folyékony Szemhéjtusával tehetjük fel, mely igézõ fekete és csábító lila árnyalatban tündököl és attól függõen, hogyan esik rá a fény, mindig más arcát mutatja. Ráadásul könnyen szárad, így precízen felvihetõ a szempillák tövébe, vízálló és egész nap a helyén marad

Ha a sminkünk rendben van, ne feledkezzünk meg hajunk ápolásáról sem! A SATINIQUE Hajolaj Szérum mélyen hidratálja tincseinket. Speciális formulája tápláló argán, avokádó és kukui bab olajat tartalmaz, melyek azonnal simítják, puhává, könnyen kezelhetõvé és fényessé teszik a hajat, anélkül, hogy az elnehezülne. Minden hajtípuson alkalmazható, szárazon vagy vizesen egyaránt.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia