Hungary HUN  

rss

  • rss
Home, Sajtóközlemények - Egészség Home Egészség
MINDENT A SZEMNEK! NUTRILITE Fekete áfonya luteinnel

2018.08.06 - 

A szem ablak a világra. Fontos, hogy odafigyeljünk, vigyázzunk rá, hiszen az egyik legfontosabb érzékszervünk. Változatos étrenddel, megfelelő táplálkozással sokat tehetünk látásunkért, szemünk egészégéért. Ha a napi rohanásban erre nincs időnk, a NUTRILITE új, csúcsminőségű étrend-kiegészítője A-vitaminnal és fekete áfonyával biztosítja a napi étrendből hiányzó nélkülözhetetlen tápanyagokat. Ha pedig mindent megtettünk látásunkért, szemeink szépségéről az ARTISTRY sminkekkel és praktikus sminktükörrel gondoskodhatunk.

Így óvd szemed egészségét!

Manapság egyre több időt töltünk a számítógép, a telefon, vagy a TV képernyője előtt, amelyek fáraszthatják a szemet. De a kevés alvás, a nem megfelelő étrend, a kevés mozgás, az UV sugárzás is mind-mind olyan tényezők, melyek nem tesznek jót látásunknak. Mit tehetünk szemünk egészségéért?

  1. Igyunk két liter vizet naponta szemünk hidratáltságáért!
  2. Ha sokat dolgozunk monitor előtt, rendszeresen pihentessünk a szemünket!
  3. Óvjuk szemünket a nap káros sugaraitól! Viseljünk kalapot és napszemüveget!
  4. Mozogjunk rendszeresen! Így több vér és oxigén jut a szembe, ez hozzájárul a látásunk megőrzéséhez.
  5. Használjuk naponta az új NUTRILITE Fekete áfonya luteinnel étrend-kiegészítőt, mely pótolja szem egészségéhez nélkülözhetetlen tápanyagokat!

A fekete áfonya, a lutein és az A-vitamin különleges kombinációjából készült NUTRILITE™ Fekete áfonya luteinnel hozzájárul szemünk egészségéhez, életkortól függetlenül.

Miért válasszuk?

  • Az A-vitamin hozzájárul a helyes látás megőrzéséhez.
  • Gyógynövény-kivonatokat, így többek között fekete áfonyát és bársonyvirágból kivont luteint tartalmaz, amelyek a fenntartható NutriCert™ farmokról származnak. A fenntartható gazdálkodás eredményeként a növények erősebbek, ellenállóbbak, magasabb tápértékkel rendelkeznek.
  • A NUTRILITE a teljes folyamatot ellenőrzi a vetőmagtól az étrend-kiegészítőig, így biztosítva, hogy csak a legjobb minőségű összetevők kerüljenek a NUTRILITE termékekbe.
  • A többi NUTRILITE termékhez hasonlóan a Fekete áfonya luteinnel nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, színezékeket, aromákat, sem tartósítószereket.

 

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia