Hungary HUN  

rss

  • rss
Hírek, Sajtóközlemények - Amway Amway
NUTRILITE Power of 5 kampány

2016.10.20 - 

A GYERMEKEK ALULTÁPLÁLTSÁGA ELLENI KÜZDELEM SIKERÉN FELBUZDULVA AZ AMWAY ÚJ CÉLOKAT TÛZ KI

A 2016-os Élelmezési világnapon útjára indul egy új, 1000 napos akció a Nutrilite™ Adj egy 5-öst kampányért

Élelmezési világnap, 2016 – Az Amway bejelentette, hogy a NUTRILITE Adj egy 5-öst kampány túllépte 2016-osm célját, vagyis több mint 14000 alultáplált gyermeknek siketült eljuttatni 5 milliónál is több adag NUTRILITE Little Bits étrend-kiegészítőt. A kampány keretében az év végére világszerte 15 országban 30000 gyermek részesül ebben a segítségben.

Az Amway az Élelmezési világnap alkalmából új célt tûzött ki: a következõ 1000 nap során a kampány kiterjesztésével szeretnék elérni, hogy 2019 végére több mint 500 000 alultáplált gyermek jusson hozzá a szükséges tápanyagokhoz.  A gyermekek életében az elsõ 1000 nap a legkritikusabb a túlélés, valamint a növekedési és tanulási képességek szempontjából. Bizonyított tény, hogy a korai életszakaszban rendelkezésre álló táplálkozási lehetõségek az élet késõbbi szakaszában is meghatározzák az egészséggel kapcsolatos kilátásokat, így például az elhízásra vagy a krónikus betegségekre való hajlamot.

A NUTRILITE Little Bits egy mikrotápanyagokat tartalmazó, növényi tápanyagokkal dúsított étrend.kiegészítő por, amely 15 létfontosságú vitamin és ásványi anyagot biztosít a 6 hónapnál idősebb és 5 évnél fiatalabb gyermekek számára. A port egygrammos csomagokban juttatjuk el a családoknak, akik naponta egyszer a gyermek ételébe keverhetik azt.

A világ elsõ számú vitamin- és étrend-kiegészítõ márkájaként* a Nutrilite™ ideális helyzetben van ahhoz, hogy kedvezõ változást érjen el a gyermekek alultápláltságában. Az Amway üzleti vállalkozók és a vállalat munkatársai a tapasztalt civil szervezetekkel együttmûködve rengeteget segítettek abban, hogy minél több alultáplált gyermeknek sikerüljön eljuttatni a mikrotápanyagokat tartalmazó Nutrilite™ Little Bits étrend-kiegészítõ port.

Ha szívesen támogatná az Amway erőfeszítéseit és szeretne többet megtudni a NUTRILITE Adj egy 5-öst kampányról, látogasson el a powerof5.nutrilite.com oldalra vagy az Amway helyi weboldalára.

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia