Hungary HUN  

rss

  • rss
Home, Sajtóközlemények - Szépség Home Szépség
ARTISTRY Candy Box kollekció

2018.03.12 - 

ÉDESÍTSD MEG A TAVASZT!

Vidám színekkel érkezik a tavasz! Bemutatkozik az ARTISTRY legújabb, Candy Box limitált sminkkollekciója, melyet a cukorkák világa ihletett. Alkosd meg csábító tavaszi sminkedet a csillogó színkockákkal, a háromszínű szájfényekkel és a kék-fehér szemceruzákkal! Az édes újdonságok Téged is azonnal rabul ejtenek majd.

Az ARTISTRY Candy Box kollekció egy-egy 9 árnyalatból álló arc- és szemhéjpúder palettát, háromféle szájfényt és két szemceruzát foglal magában. A szemhéj- és arcpúder paletták új, egyedi dizájnnal érkeznek: az egyesével csomagolt árnyalatkockákat összekeverhetjük, vagy akár át is rendezhetjük kedvünk szerint egy teljesen új paletta elkészítéséhez. A lehetőségek száma végtelen: az árnyalatok használhatók külön-külön, vagy ecsettel elkeverve, így egyedi, utánozhatatlan sminket készíthetünk. A cukorkákra emlékeztető, vibráló örvénnyel díszített pattintós dobozka bárhol elfér, így mindig magunkkal vihetjük.

„A nemzetközi trendeket követve az ARTISTRY Candy Box kollekciója édes és csábító színeket mutat be. Az árnyalatkockák különleges dizájnjával, a gyönyörű színekben pompázó szájfénnyel és karakteres szemceruzákkal egyszerre szemet gyönyörködtető és teljesen egyedi sminket varázsolhatunk” – mondta el Rick DiCecca, az Artistry Global sminkmestere.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Shimmer Cubes szemhéjpúder paletta

A kilenc árnyalatból tökéletes csillogó árnyalatot hozhatunk létre, amellyel kiemelhetjük tekintetünket és visszafogott vagy akár karakteres szemsminket készíthetünk. A cukorkásdobozban rejlő árnyalatokat kedvünkre átrendezhetjük, és összekeverhetjük, így teljesen egyedi kombinációkat hozhatunk létre. A végeredmény: csábító, színekkel teli élmény!

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Shimmer Cubes arcpaletta

A paletta kilenc árnyalata világossá teszi és kiemeli az arc vonásait a friss, ragyogó megjelenésért. Használhatjuk az árnyalatokat külön-külön, vagy egy ecset segítségével össze is keverhetjük őket. Alkossuk meg saját, személyre szabott színkollekciónkat a különböző Shimmer Cube árnyalatok kiválasztásával és keverésével!

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Háromszínű szájfény beépített lámpavilágítással

Válasszunk kedvünkre az ARTISTRY SIGNATURE COLOR Szájfény három új árnyalatából! Minden szájfény három kompatibilis színt tartalmaz, így minden használatnál különböző árnyalatokat kaphatunk. A szájfények beépített lámpavilágítása és a kis tükör gondoskodik arról, hogy sminkünket bárhol, bármikor megigazíthassuk.
A kondicionálókkal kevert friss összetételnek köszönhetően a szájfény kényelmesen puha és krémes érzést nyújt, használatával gyönyörű árnyalatokat érhetünk el.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Hosszan tartó szemceruza

A krémesen könnyű és egyszerűen felvihető két új árnyalat révén többféle egyedi, egész napon át tartó hatást érhet el. Kényelmesen és könnyedén használható, az érzékeny szemkörnyéki terület kifeszítése vagy húzása nélkül. Vízálló, egész napon át kitart elmosódás nélkül, akár hőség vagy párás levegő esetén is.

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia