Hungary HUN  

rss

  • rss
Image Gallery

SA8 Baby a családbarát mosószer

Tölts több időt a picivel!

Mi, nők szeretnénk mindent jól csinálni. Elég időt tölteni a gyerekekkel, a párunkkal és mellette otthon is elvégezni minden feladatot. Az Amway újdonsága, az SA8™ BABY mosószer koncentrátum segít, hogy ne vesszünk el a hétköznapokban!
Ki sem látsz a teendőkből? Nem tudsz elég időt tölteni a gyerekeddel? Engedd, hogy ne a házimunkáról és a folyamatos mosásról szóljanak a napjaid. Tölts a családoddal és a picivel annyi időt, amennyit csak lehet! Az első három év kulcsfontosságú, ezért érdemes szülőként is megtalálni azokat a megoldásokat, melyek segítségünkre lehetnek. Az Amway új mosószere környezetbarát és figyel a babák bőrére! Nem terheli meg a család költségvetését, mégis extra hatékonyan távolítja el a kicsik ruhájából a szennyeződéseket. Ne hagyd, hogy a makacs foltok plusz időt vegyenek el!

SA8™ BABY Lágyító hatású folyékony bébiruha-mosószer koncentrátum

Többé nincs szükség előáztatásra vagy hosszas sikálásra! Az Amway új, SA8 Baby mosószere tökéletesen tisztít és távolítja el még a makacs foltokat is a babák ruhájából, ráadásul alacsony hőmérsékleten (15°C) is hatásos marad. A kókuszból kivont hatóanyagok kíméletesek a bőrhöz, mégis keményen bánnak a foltokkal. Az SA8 Baby bőrgyógyászatilag tesztelt, természetes összetevőinek köszönhetően már a csecsemő első napjaitól kezdve használható. Van olyan környezetbarát megoldás, ami hatékony, mégis időt is spórol Neked!

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia