Hungary HUN  

rss

  • rss
Home, Hírek - Amway Home Vállalat
10 000 LÉPÉS, 6,5 MILLIÓ FORINT A GYERMEKEKNEK

2019.09.30 - 

Országszerte több mint háromezren sétáltak az Amway jótékonysági eseményén

Szeptember 22-én, immár 5. alkalommal országos jótékonysági sétát szervezett az Amway kilenc városban. A „10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” akció célja idén is az volt, hogy a résztvevők 10.000 lépéssel és jelképes, 1000 forintos adománnyal segítsék a beteg és rászoruló gyermekeket. A hétvégén országszerte több mint háromezren gyalogoltak a jó ügyért – és saját egészségükért. A részvételi díjakból befolyt összeget az Amway megduplázta, így összesen közel 6.500.000 Ft gyűlt össze a gyermekkórházak és alapítványok javára.

A rendszeres gyaloglásnak rengeteg jótékony hatása van: amellett, hogy segít karbantartani testünket, hozzájárul a betegségek megelőzéséhez és javítja a hangulatunkat is. Még könnyebben indulunk útnak, ha tudjuk, a megtett lépésekkel jó ügyet is támogathatunk. Az Amway Hungária jóvoltából erre nyílt lehetőség: a vállalat idén ötödik alkalommal szervezte meg országos jótékonysági programját szeptember 22-én. A résztvevők 10.000 lépéssel és jelképes részvételi díjjal, 1000 forinttal támogathatták hazai gyermekkórházak- és intézmények, valamint alapítványok munkáját.

Az országos akcióban 9 város, Baja, Budapest, Győr, Nyíregyháza, Szolnok, Vác, Veszprém, Zalaegerszeg és Eger vett részt. Idén összesen közel háromezer-kétszázan tették meg az 5 kilométeres távot, ami az eddigi legnagyobb létszám a kezdeményezés történetében. A sétán befolyt adományok összegét az Amway megduplázta, így összesen 6,5 millió forint adomány gyűlt össze a beteg és rászoruló gyermekek támogatására. A támogatásból többek között a gyógyításukhoz szükséges új, korszerű eszközök megvásárlására nyílik lehetőség.

„Minden évben két országos jótékonysági programot szervezünk a rászoruló gyermekek támogatására. A jótékonyági kerékpározás mellett a séta is egyre népszerűbb, hiszen nem kell hozzá semmilyen felszerelés, csak elhatározás és egy kis kitartás. A program nagy sikerrel zárult, több, mint háromezren sétáltunk idén, hogy tegyünk egy jó ügyért és saját egészségünkért” – mondta el Kiss-László Dalma, az Amway Hungária marketing és PR igazgatója.

A jótékonysági akcióban részt vevő városok és a támogatott intézmények, szervezetek:

  Város Támogatott intézmény/szervezet
1. Baja Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Bajai Csoportja
2. Budapest Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány/Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Gyermekklinika
3. Eger OPÁL Tehetséggondozó Alapítvány
4. Győr Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány
5. Nyíregyháza Szabolcsi Esőemberekért Alapítvány
6. Szolnok „Az értelmes életért” Alapítvány
7. Vác Jávorszky Ödön Kórház Gyermekosztálya
8. Veszprém Szabolcsi Esőemberekért Alapítvány
9. Zalaegerszeg Zala Megyei Szent Rafael Kórház

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia