Hungary HUN  

AGER

Az Amway a világ legnagyobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata, mely 100 országban kínál szilárd alapokra épülő, ugyanakkor rugalmas üzleti lehetőséget. Az Amway Globális Vállalkozói Jelentés (AGER) célja, hogy nyomon kövesse a vállalkozói környezet, kultúra és hajlandóság változásait és trendjeit a részt vevő országokban, ezzel segítve mindazokat, akik saját vállalkozás indítását tervezik. A kutatással az Amway emellett a vállalkozást, mint létformát szeretné népszerűsíteni, mert hisz abban, hogy a saját vállalkozás utat nyit az új lehetőségek és az egyéni fejlődés felé.

Az Amway 2010 - Magyarországon 2012 - óta végzi a vállalkozói attitűdökkel kapcsolatos nemzetközi felmérését. A legutóbbi 2019/2020-as felmérést világszinten 25 piacra kiterjedően, összesen közel 24.000 fős mintán végezték.

 

„A vállalkozások nélkülözhetetlen szerepet töltenek be a foglalkoztatottság növelésében, a gazdaság fejlődésében. Az Amway Globális Vállalkozói Jelentéssel egyik fő célunk, hogy a friss adatok birtokában újra és újra párbeszédet kezdeményezzünk a vállalkozói létformáról. Fontos eredménynek tartom, hogy a felmérés szerint a vállalkozói kedv továbbra is magas világszerte és Magyarországon is”

 Kiss-László Dalma,
Amway Hungária marketing és PR igazgatója.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia