Hungary HUN  

Frissen és üdén, 30°C felett is!

2020.08.11 - 

Bár a nyár utolsó hónapjába léptünk, az augusztus is tartogat még számunkra forró napokat. A rekkenő hőségben nem csak a szervezetünk, de bőrünk is szomjazik. Az Amway-re a kánikulában is számíthatsz! Íme azok a termékek, amik pont olyan frissítőek, mint egy hideg zuhany!

Üdítő reggelt!

Felkelés után a hideg vizes arcmosás önmagában is kincset ér, az élményt azonban tovább fokozhatod az ARTISTRY HYDRA-V™ Frissítő arclemosó habbal. A gél felélénkíti arcbőrödet, és tökéletesen tiszta alapot biztosít a további hidratáláshoz. Kondicionáló összetevője igazodik a bőr egyéni nedvességigényéhez, így anélkül állítja helyre a fénylő arcbőrt, hogy kiszárítaná azt. Az estig tartó frissesség első lépéseként elegendő egy mandulányi terméket eloszlatni a kezeden, amit könnyen puha habbá dörzsölhetsz az arcodon. 

Méret: 125 m

 Ajánlott fogyasztói ár: 8600 Ft

30 helyett 27!

 És most nem évekre, hanem fokokra gondolunk! Nyáron hőérzetünk általában magasabb, mint a tényleges hőmérséklet, így pár fok különbség is sokat számíthat. Az ARTISTRY HYDRA-V™ Frissítő gél a norvég fjordvíznek köszönhetően tartósan hidratál, és bizonyítottan akár 3 Celsius-fokkal is csökkentheti a bőr hőmérsékletét. A reggeli arcápolási rutin részeként egész napon át tartó frissességet és matt megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Méret: 50 ml

Ajánlott fogyasztói ár: 14.900 Ft

Azonnali enyhülés

Vannak azok a bizonyos termékek, amik több problémára is megoldást kínálnak. Ilyen multifunkciós csodaszer az ARTISTRY HYDRA-V™ Frissítő tonik: amellett, hogy reggel felkészíti arcbőrödet a hidratálásra, éjszaka az utolsó sminkmaradványokat is eltávolítja, sőt a nagy hőségben is bevetheted. A tonikot nyáron egy szórófejes flakonba töltheted, és napközben bármikor az arcodra permetezheted, ha egy kis frissességre vágysz. Nyugi, a sminkedben sem fog kárt tenni!

Méret: 200 ml

Ajánlott fogyasztói ár: 8600 Ft

Illatos frissesség

Ismerős az a csodálatos érzés, amikor a melegben átsétálsz egy párakapun? Szinte érzed, ahogy fellélegzik a bőröd. Hasonló üdítő élményre számíthatsz a WISTFUL™ AROMA Női testpermettel is, melynek fő funkciója, hogy amint a bőrödre fújod, azonnal felfrissít. E-vitamin és glicerin tartalmának köszönhetően védi és puhává varázsolja a bőröd. A hűsítő érzet mellett a citrusos jegyekkel kombinált frézia, rózsa és pézsmaillat pedig a kedvedet is feldobja!

Méret: 100 ml

Ajánlott fogyasztói ár: 14.000 Ft

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia