Hungary HUN  

rss

  • rss
Home, Hírek - Egészség Home Egészség
TRUVIVITY™by NUTRILITE™ = Gyönyörű bőr!

2020.06.04 - 

A RAGYOGÓ SZÉPSÉG TITKA

A szépség az egészségtől ragyogó bőrrel kezdődik! Nagyon kell vigyázni rá, hiszen az étrend, a környezeti hatások, a szennyezett levegő vagy akár a stressz is fakóvá és megviseltté tehetik. Éppen ezért, a külső ápoláson túl belülről is szükséges táplálni. Tegyél érte, hogy bőröd természetesen gyönyörű és élettel teli legyen! Add meg neki az igazi „wow faktort” a TRUVIVITY™ by NUTRILITE™ újdonságával, a TruWithin™ prémium étrend-kiegészítővel és italporral! Hidd el, bőröd meghálálja a gondoskodást!

A szépség valódi énünk kisugárzása. Bőrünk külső ápolása nagyon fontos, ám a sugárzóan szép bőr titka a magabiztosságunkban, az egészséges étrendben és a kiegyensúlyozott mindennapokban rejlik. Az egészséges és gyönyörű bőr mélyen a felszín alól indul. A nem megfelelő étrend, a kevés alvás és a stressz, vagy akár külső hatások, a napsugárzás és a légszennyezettség is károsíthatják bőrünket.

A megoldás egyszerű: válassz olyan terméket, melynek természetes forrásokból származó összetevői védőgátat képeznek a szabadgyökök ellen.

Kezdd lélegzetelállító külsővel a nyarat! Az új TRUVIVITY™ TruWithin™ étrend-kiegészítő és italpor hatékony együttese tökéletes megoldást jelent, ha üde és természetesen ragyogó bőrre vágyunk. A bennük található összetevők védenek az oxidatív stressztől: ez segít csökkenteni a sejt- és szövetkárosodást, ami főszerepet játszik a bőr öregedési folyamataiban.

TRUVIVITYTM minőség

A TRUVIVITY™ minőség az ARTISTRY™ szépségápolási és a NUTRILITE™ étrend-kiegészítők terén szerzett, összesen 145 éves tapasztalatát egyesíti.

A NUTRILITETM tudósai a tudomány és a természet találkozásából, azaz a növények, valamint vitaminok és ásványok kombinációjából alkotják meg a hatékony étrend-kiegészítőket, immár 83 éve. A TRUVIVITY™ TruWithin™ újdonságai a fenntartható NUTRILITE™ farmokon vagy NutriCert™ tanúsítvánnyal rendelkező gazdaságokban termesztett növényeket tartalmaznak.

A TRUVIVITY™ by NUTRILITE™ TruWithin™ étrend-kiegészítő egész nap gondoskodik a gyönyörű bőrről. A benne található réz hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és a bőr normál pigmentációjához.

Ezen felül PhytoWithin™-komplexet tartalmaz, amely arónia és a természetes antioxidánsokat tartalmazó zsálya kivonatának keveréke, melyek ugyancsak védenek a szabadgyökök ellen. A javasolt napi mennyiség egy levél, azaz két tabletta reggelente.

Ajánlott fogyasztói ár: 22.800 Ft (30 nap)

A TRUVIVITY™ by NUTRILITE™ TruWithin™ Italpor E-vitamint tartalmaz, amely szintén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Megtalálható benne a PhytoTruv™-komplex is, amely feketeribizli és kamilla kivonatának keveréke. Oldj fel napi egy adag TruWithin™ Italport 240 ml vízben és fogyaszd el a finom italt az ebédedhez![1]

Ajánlott fogyasztói ár: 12.500 Ft (30 nap)

Tarts nyári szépségkúrát és adj extra tuningot a bőrödnek, hogy még ragyogóbb legyen!

[1] Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia