Hungary HUN  

rss

  • rss
Home, Hírek - Home Egészség
Maradj lendületben az új XS Rhodiolával

2019.05.20 - 

Budapest, 2019. április 9. – Kimerítő edzések? Vizsgaidőszak? Tegye fel a kezét, aki egy-egy húzós nap során nem nyúl egy pohár jó erős kávéért, vagy kedvenc energiaitaláért, hogy tudja tartani a tempót! Nincs azzal semmi gond, ha néha úgy érezzük, kell egy kis külső támogatás ahhoz, hogy feladataink végére érjünk. Ám létezik kímélőbb megoldás: ha extra energiára vágysz, hívd segítségül a természet kincseit, próbáld ki az új XS™ RHODIOLA PLUS szuperhatékony étrend-kiegészítőt! Ismerd meg Te is az „XS érzést” és élvezd az élet minden örömét!

Aktív életet élsz? Szereted a kihívásokat? A legújabb XS Rhodiola Plus tabletta 4 természetes eredetű növénykoncentrátummal és C-vitaminnal támogat, hogy lendületben maradj! A plusz energiáról a Rhodiola, a zöldtea levél, a spenótlevél és az acerola cseresznye gondoskodik.

Extra lendület Rhodiolával

A népszerű XSTM család legújabb tagja a NUTRILITETM által jóváhagyott, szibériai hegyekben őshonos Rhodiola gyógynövényből, azaz illatos varjúhájból készült. Fogyasztása bizonyítottan növeli a fizikai teljesítőképességet, csökkenti a szellemi kifáradást és hatékonyan veszi fel a harcot a kimerültség és a stressz okozta „kiégés” ellen.

A mindentudó C-vitamin

Az XS™ RHODIOLA PLUS exkluzív formulája C-vitaminnal támogatja az energiatermelő anyagcserét és a normál pszichológiai funkciókat. Minden egyes XS Rhodiola Plus tabletta 30 mg C-vitamint tartalmaz, amit a NUTRILITETM saját farmjain termesztett acerola cseresznye és spenótlevél csúcsminőségű koncentrátumából állítanak elő.

Zöld út a zöld teának

„A zöld tea egészséges” – halljuk sokszor, nem véletlenül! Az XS™ RHODIOLA PLUS extra energiáját a 75 mg természetes koffein adja, melyet a Kínában honos zöldtea leveleiből nyernek. Az antioxidánsokat és aminosavakat tartalmazó tea védi az idegrendszert, javítja a memóriát.

Az XSTM érzés

Az XS termékcsaládban a sportolás minden szakaszához találhatsz megfelelő terméket. Az XS Sports Nutrition tagjai, a fehérjék, ásványi anyagok és sportitalok segítségével feltöltheted szervezeted mozgás előtt, alatt és után is. Az energiaszegény XS Power Drink italok pedig kellemes, változatos ízekkel és B-vitaminnal tartanak lendületben. Az XS csapat legújabb tagja az XS™ RHODIOLA PLUS, ezzel bővítve a sport táplálék-kiegészítők minden igényt kielégítő választékát.

Hogyan használd az XS Rhodiola Plust?

  • Felnőttek számára napi 1-2 tabletta szedése ajánlott, de napi 2 tablettát nem javasolt túllépni.
  • A mindennapi kihívások támogatására a nap bármely szakában beveheted a tablettát. Ha érzékeny vagy a koffeinre, akkor viszont érdemes a reggeli vagy délutáni órákra időzítened a bevételt.
  • Ha edzéshez vagy sportoláshoz szeretnéd használni az XS Rhodiola Plust, akkor kezdés előtt 15-60 perccel vedd be a tablettát, így a természetes eredetű koffein megfelelő időben fejti ki hatását.

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia