Hungary HUN  

NUTRILITE D vitamin – Napsütés egész évben

2018.12.19 - 

A D-vitamin, vagy napvitamin nélkülözhetetlen szervezetünk számára. Hozzájárul a csontok, izmok, fogak egészségéhez és az immunrendszer normál működéséhez is. Akár 30 perc fényvédő nélküli napozás elég lenne ahhoz, hogy szervezetünk előállítsa a napvitamint, ám az őszi-téli hónapokban legtöbbször a négy fal között vagyunk, vagy éppen utazunk, nem is beszélve a napsugarak káros hatásáról, ami így érheti bőrünket. A világ vezető étrend-kiegészítő márkájának legújabb tagja, a NUTRILITE D-vitamin természetes összetevőkkel gondoskodik a nélkülözhetetlen napvitaminról. Kezdjük kirobbanó formában a telet!
A napozás több, mint gyönyörű barnaság: amikor bőrünket napfény éri, testünk D-vitamint képes előállítani, ami nélkülözhetetlen egészségünkhöz. Már 30 perc fényvédő nélküli napsugárzás elég lehet szervezetünk számára, hogy elegendő mennyiségű D-vitamint állítson elő. Egyszerű lenne, nem igaz? Ám könnyű belátni: az őszi mindennapokban legtöbbet az irodában és otthon vagyunk, és a napfény káros hatásaitól is inkább óvjuk bőrünket.
Egy friss, átfogó európai uniós kutatás szerint az európai lakosság 40,4%-ának nem megfelelő a D-vitamin szintje, függetlenül a kortól, a származástól, vagy a földrajzi helytől. Ennek oka életmódunkból és munkánkból eredően a szabadtéri programok hiánya, emellett a kevesebb és gyengébb napsugárzás a hideg hónapokban, így bőrünket kevesebb napfény éri. Sajnos az sem járható út, hogy kizárólag étrenddel pótoljuk a D-vitamint, hiszen az csak nagyon kevés ételben található meg (pl. zsíros halak, marhamáj, sajt, tojássárgája stb.).
A kiegyensúlyozott étrend és a megfelelő étrend-kiegészítő a legjobb megoldás ahhoz, hogy biztosítsuk szervezetünk számára a szükséges D-vitamint. A NUTRILITE, a világ vezető étrend-kiegészítő márkája, melyet kizárólag az Amway forgalmaz, bemutatja az új NUTRILITE D-vitamint, mely a nap éltető energiáját biztosítja egyetlen tablettában.
Az új D-vitamin tenyésztett élesztővel készül, amely rendkívül magas koncentrációjú D-vitamin-forrás, a D-vitamin két formáját: a D2-vitamint (ergokalciferol) és a D3-vitamint (kolekalciferol) biztosítja. Hozzájárul a fogak, csontok egészségéhez, az immunrendszer és az izmok megfelelő működéséhez, és fontos szerepet tölt be a sejtosztódásban is.
A magas tápanyagtartalom és a legjobb, legélettelibb növények feldolgozása érdekében az élesztőt a NutriCertTM tanúsítvánnyal rendelkező partnerintézményekben tenyésztik. A NUTRILITE tudósai és szakemberei a partnerintézményekkel szoros együttműködésben dolgoznak, végigkövetve a teljes folyamatot a magtól a késztermékig, így biztosítva a legjobb minőségű összetevőket.
A NUTRILITE D-vitamin nem tartalmaz mesterséges aromát, színezéket, illetve hozzáadott tartósítószert: szedésével tökéletesen pótolhatjuk az étrendből hiányzó tápanyagokat. Napi 1 D-vitamin tabletta az ajánlott európai napi mennyiség (NRV) háromszorosát tartalmazó kiegészítő vitamin-dózist biztosít egészségünk támogatásához.

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia