Hungary HUN  

rss

  • rss
Hírek - Amway
Sziget fesztivál az Amway támogatásával

2018.08.17 - 

Önfeledt fesztiválozás a Helperek és az Amway támogatásával

Rekord látogatottsággal zárt a Sziget, a nyár legnagyobb Rekord látogatottsággal zárt a Sziget, a nyár legnagyobb bulija. A fesztiválozók egészségéről a Helperek 600 fős csapata gondoskodott: idén volt a legtöbb dolguk, összesen 3300 esetben volt szükség gyors és szakszerű ellátásra. Az önkéntes segítők munkáját immár hatodik éve vitaminnal és higiéniai termékek széles skálájával támogatta az Amway.

A fesztivál egyenlő a bulizással, az önfeledt kikapcsolódással. Ám ha mégis baj történne, gyorsan érkezik a segítség, akcióba lépnek a Helperek. A Sziget Fesztivál több mint félmillió látogatójának egészségügyi ellátásáról idén is a Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesületének tagjai gondoskodtak éjjel-nappal. 600 fős csapatuk, a Sziget teljes területén dolgozó járőrök és az egészségügyi bázis munkatársai összesen 3300 esetet láttak el.

„Összességében teljesen „üzemszerűen” zajlott az idei fesztivál, komolyabb baleset nem történt, a nagy hőség és a rekord látogatószám miatt volt szükség több ellátásra. A szokásos fesztiválbalesetek, a boka- vagy térdficam mellett napégéssel, napszúrással, kiszáradással találkoztunk a legtöbbször. Szerencsére a legtöbben már jól tudják, mire fontos figyelni bulizáskor.” – mondta el Kupsza Péter, a Helperek alelnöke.

A Helperek munkáját az Amway Hungária idén is termékek széles körével támogatotta. Az éjjel-nappal dolgozó járőrök egészségéről a NUTRILITE Naponta vitamin gondoskodott, táskájukban pedig az Amway Home L.O.C. nedves törlőkendő kapott helyet. Az egészségügyi bázis megfelelő higiéniai körülményeit az Amway HOME mosogató- és tisztítószerei biztosították.

 

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia