Hungary HUN  

rss

  • rss
Sajtóközlemények - Amway
TAKARÍTS ÖKOSAN!

2019.05.23 - 

3 környezetbarát tipp az Amway-től

 Hurrá, végre kisütött a nap, megérkezett a jó idő! Ilyenkor könnyebben nekilátunk az otthoni takarításnak és a nagymosásnak is. Fontos tudni, hogy a hagyományos tisztítószerekkel nagy terhet róhatunk környezetünkre. Jó hír, hogy ökobarát termékekkel, kis odafigyeléssel mi is sokat tehetünk a talaj, a víz tisztaságáért. Az AMWAY HOME™ most hoz Neked pár könnyűszerrel alkalmazható praktikát, amivel csillogóvá teheted otthonod úgy, hogy közben a természetet is óvod!

  • Válassz ökotudatosan!

 

Manapság már számtalan tisztítószer közül választhatunk. Állj át a zöld takarításra: vásárolj olyan tisztítószereket, melyek kímélik a környezetet! A BIOQUEST formulát tartalmazó AMWAY HOME™ tisztító- és mosószerek tökéletes megoldást jelentenek, ha ökobarát alternatívát keresel. Természetes eredetű, kiemelkedően aktív összetevőik révén különleges tisztítóerőt biztosítanak anélkül, hogy károsítanák a környezetet.

  • Nagymosás? Vedd le a hőmérsékletet!

 

Legtöbben 40Co-on mossuk ruháinkat, pedig akár 15Co-on is remek eredményt érhetünk el. Gondoljunk bele, mennyi energiát takaríthatunk meg ezzel! Tuti tipp a mosáshoz az Amway SA8™ folyékony mosószer, mely nem tartalmaz foszfátokat, klórt, vagy festéket. Biológiailag lebomló hatóanyagaival még alacsony hőmérsékleten is tökéletesen kitisztítja ruháidat sőt, még a bőrödhöz is kíméletes!

  • Gondolkozz nagyban!

 

A koncentrátumok nemcsak gazdaságosabbak, mint normál kiszerelésű társaik: használatukkal jóval kevesebb hulladékot és vegyszert szabadítasz a környezetre. Nekiállnál az ablakmosásnak? Az Amway L.O.C.TM foszfátoktól, erős hatású savaktól és lúgoktól mentes üvegtisztítója csíkmentes, ragyogó végeredményt garantál, citrus illata pedig frissebbé varázsolja az egész lakást. Az 500 ml-es mini kiszerelésből akár két liter ablaktisztító is kitelik!

 

 

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia