Hungary HUN  

rss

  • rss
Home, Sajtóközlemények - Egészség Home Egészség
Vitamintuning a NUTRILITE™ DOUBLE X™ étrend-kiegészítővel

2020.03.25 - 

Évszakváltozáskor és stresszes időszakokban érdemes olyan étrend-kiegészítőt keresni, mely biztosítja a jó közérzethez szükséges alapvető tápanyagokat, fedezi az ajánlott napi zöldség- és gyümölcsbevitelt, és pótolja a mindennapi étrendből hiányzó vitaminokat, tápanyagokat. Ilyenkor előfordulhat, hogy belső egyensúlyunk visszanyeréséhez, valamint szervezetünk optimális fizikai-szellemi működéséhez segítségre van szükség.

A NUTRILITETM DOUBLE XTM változatos étrendet biztosít a növényi összetevők révén, ugyanis mind az 5 színcsoport növényeit tartalmazza:  zöld, piros, sárga, lila és fehér. Színcsoportokban meghatározott fitotápanyagok elengedhetetlenek szervezetünk kiegyensúlyozott működéséhez. A NUTRILITE™ DOUBLE X™ 12 létfontosságú vitamin, 10 ásványi anyag és 22 növénykivonat kombinációját tartalmazza, ezáltal a fitonutriensek széles és fontos spektrumát biztosítja a szervezet számára. A NUTRILITE™ DOUBLE X™ az egyedülálló PhytoBlend™ formulával olyan gyümölcsök, zöldségek és gyógynövények kivonatából készült, melyeket a hétköznapi étkezés során nehéz és körülményes lenne szervezetünkbe juttatni. Ezek hiányában immunendszerünk érzékenyebb lehet a betegségekre, fertőzésekre, de hiányuk nagyban befolyásolhatja általános közérzetünket is.

Add meg szervezetednek a szükséges tápanyagokat és vitaminokat a NUTRILITE™ DOUBLE X™ étrend-kiegészítővel, hogy lendülettel vehesd a mindennapok akadályait és felkészülj a tavaszi szezonra!

 

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia