Hungary HUN  

rss

  • rss
Home, Hírek - Amway Home Vállalat
Volt, Balaton Sound, Sziget: 2000 egészségügyi ellátás az Amway támogatásával

2019.09.09 - 

Volt, Balaton Sound, Sziget: 2000 egészségügyi ellátás az Amway támogatásával

Véget ért az idei fesztiválszezon, beköszöntött az ősz.  A koncertek és az akár többnapos bulizás óriási élmény, ám jó ha van, aki vigyáz ránk és segít, ha baj történne.

A Volt, a Balaton Sound és a Sziget fesztiválozóinak egészségéről idén is a Helperek csapata gondoskodott, akik a legnagyobb nyári bulikon összesen több mint 2000 esetet láttak el.

A járőrök munkáját immár hetedik éve támogatja vitaminokkal és higiéniai termékekkel az Amway.

Nincs is annál bosszantóbb, amikor egy apró baleset vagy hirtelen rosszullét beárnyékolja a bulizást. Pánikra azonban semmi ok: a Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesületének járőrei gondoskodnak egészségünkről és a gyors segítségről éjjel-nappal. Napszúrás, napégés, megfázás, ficamok – a leggyakoribb fesztiválbalesetekkel találkoztak a Helperek a három legnagyobb nyári fesztiválon is, ahol összesen 2000 esetet láttak el.

Szerencsére idén is a tipikus fesztiválbalesetekkel találkoztunk legtöbbször. A kánikula vagy éppen az esős, hűvös idő is meg tudja viselni a fiatalok egészségét, de sokszor fordulnak elő ficamok, zúzódások is. Jó hír, hogy tapasztalatunk alapján a fesziválozók egyre felkészültebbek és tudják, hová forduljanak, ha baj van, ezzel megkönnyítve a mi munkánkat is” – mondta el Kupsza Péter, a Helperek alelnöke.

A Helperek járőrei akár napi 10-12 órát dolgoztak, a fáradhatatlan munkájukhoz szükséges energiát a NUTRILITE Naponta vitamin biztosította. A csapat munkájához és az egészségügyi bázis higiéniájához pedig L.O.C. nedves törlőkendővel illetve HOME tisztítószerekkel járult hozzá az Amway.

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia