Hungary HUN  

rss

  • rss
XS Green Apple

2018.12.19 - 

PÖRGESD FEL MAGAD A TERMÉSZET EREJÉVEL!

Budapest, 2018. október – Törj ki az őszi szürkeségből! Ne hagyd, hogy a fáradtság úrrá legyen a mindennapokon! Kirándulás, esti parti, hosszú munkanap, vagy vizsgára készülés? Az új XS Power Drink Green Apple Blast koffein, taurin és tartósítószer nélkül, vitaminokkal és csupa természetes összetevővel gondoskodik a kirobbanó lendületről! Hihetetlen ízélmény, meglepő energia – kezdődhet a kaland?

Energia a természetből? Igen!
Plusz energiára van szükséged? Kapcsolj magasabb fokozatra a természet erejével! Az Amway bemutatja az energiaitalok új generációját: megérkezett az XS Power Drink Green Apple Blast, mely koffein, taurin és tartósítószerek nélkül, kizárólag vitaminokkal és természetes összetevőkkel készült. A legújabb energiaital alacsony kalóriatartalmú, hozzáadott cukrot sem tartalmaz, így tökéletes megoldást nyújt, ha egészséges alternatívát választanál.
A C és B-vitaminok (B3, B5, B6, B12) segítenek szervezetünk energiaszintjének megőrzésében egész nap, míg az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az ízletes Green Apple Blast 25% gyümölcslevet tartalmaz, a majomkenyérfa, az acai és az acerola cseresznye kombinációja pedig még izgalmasabbá teszi ezt a szomjoltó finomságot.

A Green Apple Blast az XS Power Drink termékcsalád legújabb tagja, melybe a Tropical Blast, a Pink Grapefruit Blast, az Orange Kumquat Blast, a Wild Berry Blast, a Mango Passion Blast és Dragon Fruit Blast tartoznak.

Vélemény?

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia